dinsdag 23 augustus 2022

SAMEN DELEN

 

Skip kreeg een buffelbot cadeau dat hij nauwelijks aanraakt. Het bot dient uitsluitend als pronkstuk voor de visite. Logee Tyra toont hevig interesse in het bot en allicht begint Skip er nou vol overgave aan te knagen. Die aandacht blijkt precies wat hij zoekt. Ze stelt zich voor hem op en tracht hem te hypnotiseren. Zij heeft best trek, maar vangt steeds bot. Tyra, bepaald geen dom gansje, verzint een list. Gewiekst spurt ze luid keffend naar het raam. Skip sjeest er nieuwsgierig achter aan, het botje onbewaakt in zijn mand achterlatend. Zij sprint terug naar de mand en grist het botje om er hebberig op te kauwen. Skip begrijpt dat hij erin is geluisd.

Hij laat zich niet om de tuin leiden en probeert een gelijke tactiek bij haar. Ondanks dat zij een geraffineerde tante is, werkt het. Skip heeft zijn bot weer in eigendom. Eerlijk zullen we samen delen, ik een beetje meer dan jij. Stuivertje wisselen blijkt een onderhoudend spelletje. Het gaat er gemoedelijk aan toe tot er praktisch niets meer van het bot over is. Het laatste velletje blijft liggen uit beleefdheid.

uit de dikke pil: Skipkluifjes

HONDENSPELLETJES

Verslaafd aan Skip? Op My dog Skip does the trick en Kluifje entertrainment vind je 1001 door Skip uitgevoerde hondenspelletjes en -kunstj...