vrijdag 16 september 2022

MAG 'T?

bouviertjes

Van de geboorte van eentje waren we getuige. Intussen zijn er vier Galloway kalfjes geboren van vier verschillende moeders. Houterig stappen ze in de wei. De kleintjes lijken net Bouviertjes. Bouviers die Skip wat graag zou terugbrengen naar hun moeder of als groepje zou willen stellen. Als Skip graag iets wil, dan gaat hij mooi zitten, kijkt me, hoofd over zijn schouder, lief en verleidelijk vragend aan: aaah, mag ‘t? Het is best moeilijk om hem te weerstaan. Maar naar de koetjes gaan, is geen optie. Jammer Skip: ‘t mag niet. 

Zwanger

Het moet maar eens afgelopen zijn met de kou. Zelfs de hoogzwangere Galloway trekt het niet meer. Ze verschuilt zich in de verdroogde bramenstruiken. Hoe lang kan zij haar kalf nog in de warme hongerige buik houden? Skip was er vast van overtuigd dat de bevalling had plaatsgevonden. Hij zag twee Rottweiler teven aan voor kalfjes en wilde ze subiet richting moeders drijven. Die reageerden nogal laconiek op de persoonsverwisseling. Hun vrouwtje vond het wel grappig. Skip maakte daarop een pracht sliding om zijn gezicht te redden.

uit de dikke pil: Skipkluifjes

HONDENSPELLETJES

Verslaafd aan Skip? Op My dog Skip does the trick en Kluifje entertrainment vind je 1001 door Skip uitgevoerde hondenspelletjes en -kunstj...